Performers

Singleplade indspillet i november 1970.

Tilbage i midten af 60-erne startede Århusbandet ”PERFORMERS” som et af datidens mange beatorkestre. Mogens Bredahl og Ole var med fra starten. Spillestederne dengang var f. eks. Rico, Stalden, La Cabana samt kroerne omkring Århus, hvor lokale idrætsforeninger holdt deres arrangementer. I løbet af de første 10 år blev de et af de mest benyttede bands i Århusområdet, og som husorkester igennem flere år i de dengang meget populære parkunderholdninger i Botanisk Have, gik det rigtig stærkt – ikke mindst med skolefester på stort set samtlige kommunale skoler i Århus og opland. Det var også her, at samarbejdet med ”De flyvende Århusgymnaster” (nu: Flying Superkids”) startede og kulminerede med en USA-turne på 3 mdr. i 1982. Der var også fyldt godt op i kalenderen med super gode jobs til byfester og til firmafester og ikke mindst de forskellige bankers arrangementer, hvor de blev fast orkester i daværende Provinsbank (senere Danske Bank) og Jyske Bank.

Ind imellem alt dette fik de også arrangementer i Norge, Tyskland og Frankrig (Alsace).

I årenes løb er der også blevet tid til at gå i studiet, og i alt blev det til 4 plader/CD´er

Performers havde sin første TV-debut tilbage i 70- erne og efterfølgende i Tv-programmet "Koks i komakassen" samt liveoptagelse fra en af de mange skolefester.

Efter årtusindskiftet skulle der ske noget nyt, og der kom sangerinde med. Først Ditte i et par år og dernæst Helle. Det gav nu den store mulighed også at kunne spille ABBA, Ray Dee Oh, Shania, Danser med drenge, osv. ud over de kendte ”drengerøvs” numre.

Konceptet har altid værewt ROCK/POP fra 60-erne og frem med vægt på ørehængerne og evergreens spillet live med det formål, at skabe danse- og musikglæde til enhver festlig lejlighed.